Κάρβουνα Χονδρική και Λιανική

Η Carbonero λειτουργεί με επιτυχία στην Ελλάδα από το 2011 με την εισαγωγή και εμπορία στερεών καυσίμων όπως κάρβουνο, μπρικέτες, κάρβουνα ναργιλέ, προσανάμματα και άλλα είδη, με μεγάλη διαθεσιμότητα.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων ψησίματος, εξαιρετικής ποιότητας, μιας και όλα τα προϊόντα αξιολογούνται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα κάρβουνα και οι μπρικέτες άνθρακα εισάγονται στην Ελλάδα και προορίζονται για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, οικιακά μπάρμπεκιου, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, ψιλικά, κρεοπωλεία, περίπτερα.

Η Carbonero προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές, σταθερότητα ποιότητας και συνέπεια στις παραδόσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Carbonero απευθύνεται σε εστιατόρια, ταβέρνες, super market, cash & carry καταστήματα και καθημερινή φροντίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

  • Ο στόχος μας ως Carbonero είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας, του χονδρεμπόρου ή του λιανοπωλητή, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα.

  • Τα κάρβουνα και οι μπρικέτες άνθρακα εισάγονται στην Ελλάδα και προορίζονται για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, ταβέρνες, οικιακά μπάρμπεκιου και σούπερ μάρκετ.

  • Όλα τα κάρβουνα συσκευάζονται και πωλούνται χονδρικά μέσω ενός δικτύου χονδρεμπόρων σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι με τη σειρά τους προμηθεύουν τις τοπικές αγορές (χονδρική / λιανική).

  • Η Carbonero προσφέρει στους πελάτες ανταγωνιστικές τιμές, σταθερότητα ποιότητας και συνέπεια συνοχής.

Carbonero
PHOTO GALLERY

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ξυλοκάρβουνο κούβας

ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΟΥΒΑΣ

ελληνικό πουρνάρι

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ

ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ ΝΙΓΗΡΙΑΣ

ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ ΝΙΓΗΡΙΑΣ

Μπρικέτα

ΜΠΡΙΚΕΤΑ

firestarters

ΚΥΒΑΚΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΟΣ

καρβουνα ναργιλε

ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΑΡΓΙΛΕ

Επισκευθείτε το κατάστημά μας στο Alibaba

Είμαστε εδώ για εσάς!

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε απορίες; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.