Μπρικέτες Μεγάλης Διάρκειας (6 – 7 ώρες)

Οι 100% φυσικές μας μπρικέτες παράγονται στη Νότια Ασία, με βάση ξυλάνθρακα και χωρίς χημικές ακαθαρσίες. Χρησιμοποιούνται κυρίως για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και ταβέρνες, καθώς και για ιδιωτικούς λάτρεις BBQ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μοναδικές εξαγωνικές μπρικέτες με μια τρύπα στο κέντρο προσφέρουν μεγαλύτερους χρόνους ψησίματος και εξαιρετικές ιδιότητες καύσης. Είναι εύκολο να ανάψουν και συσκευάζονται σε κουτιά των 10 κιλών. Η εξαγωνική μπρικέτα carbonero είναι μια εξαιρετική επιλογή μπρικέτας για επαγγελματίες ψησίματος. Ο χρόνος καύσης της μπρικέτας είναι 7 ώρες, ενώ η σταθερότητα καύσης της μπρικέτας είναι εξαιρετική και ο χρόνος αναμονής για την έναρξη του ψησίματος είναι 40 λεπτά. Η οικονομία της μπρικέτας για μακροχρόνιο ψήσιμο είναι τεράστια σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

 

Επικοινωνία

Χαρακτηριστικά μπρικέτας

Χρησιμοποιούνται κυρίως για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και ταβέρνες, καθώς και για ιδιωτικό μπάρμπεκιου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων ψησίματος, εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Ο στόχος της Carbonero είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας, του χονδρεμπόρου ή του λιανοπωλητή, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα. Το Carbonero απευθύνεται σε εστιατόρια, ταβέρνες, super market, cash & carry και καθημερινή φροντίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η διαδικασία παραγωγής της μπρικέτας γίνεται με προηγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία. Η πρώτη ύλη της μπρικέτας είναι το πριονίδι, το οποίο προκύπτει από την κοπή κορμών δέντρων. Με σωστή επεξεργασία και μετά από συμπίεση σε υψηλή θερμοκρασία (300 ° C) παίρνει τη μορφή ξύλινης μπρικέτας. Υπό αυτές τις συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι φυσικές ρητίνες ξύλου δρουν ως φυσικές κόλλες. Δεν απαιτείται άλλη ξένη ουσία. Αυτή η μέθοδος παράγει το ιδανικό ξύλο για την παραγωγή ξυλάνθρακα. Βαρύ (διπλάσιο βαρύτερο ξύλο), σκληρό, ομοιογενές, ξηρό. Αυτές οι ιδανικές μπρικέτες ξύλου ανθρακούται σε θαλάμους στους 700o C – 800oC για κατάλληλο χρόνο σε παραδοσιακές συνθήκες κλιβάνου αλλά με τέλειο έλεγχο των συνθηκών και των παραμέτρων. Στη συνέχεια ψύχονται για δύο ημέρες και ακολουθούν διαλογή και συσκευασία. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, είναι ο τέλειος άνθρακας, η εξαγωνική μπρικέτα Carbonero.

 • 100% Φυσική μπρικέτα άνθρακα, χωρίς χημικές ουσίες

 • Συσκευασία χαρτονιού 10 kg

 • Χαμηλό επίπεδο τέφρας

 • Μήκος μπρικέτας 12-18 cm

 • Συνεχής υψηλή καύση

 • Δεν υπάρχουν οσμές

 • Ανθεκτικό

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ
Μπρικέτες Μεγάλης Διάρκειας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρόνος καύσης – 7 ώρες
Χρόνος αναμονής – 40 λεπτά
Συσκευασία σε κουτί – 10kg

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 8:00 – 5:00
Σάββατο 9:00 – 5:00
Κυριακή 11:00 – 4:00

Carbonero

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΞΥΛΟ

 • Ομαλή (λόγω του τέλειου άνθρακα, η μπρικέτα καίει χωρίς τη δημιουργία καπνού ή καπνών κατά την αρχική ανάφλεξη και μετέπειτα καύση).

 • Χαμηλή υπολειμματική τέφρα (υψηλές θερμοκρασίες στη ζώνη καύσης).

 • Μέγιστη διάρκεια καύσης (προέρχεται από τέλειο ξύλο).

 • Υψηλή θερμική ικανότητα (μέγιστη πυκνότητα άνθρακα).

 • Έλλειψη σπινθήρων (λόγω ομοιομορφίας στη δομή).

 • Σταθερότητα της καύσης (λόγω της ομοιογένειας στη μάζα).

Επικοινωνία

ISO9001 - Carbonero

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, εργαζόμαστε σκληρά για τη συνεχή βελτίωση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Έχοντας την μεγάλη εμπειρία του προσωπικού μας, καλά εξοπλισμένα εργαστήρια και ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες μας, επιτρέπουν στην εταιρεία να εκτελεί αποτελεσματικά εργασία υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές επίσης.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καλύτερης δυνατής ποιότητας, να ανταποκριθούμε ή να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας, ενώ συμμορφούμεθα με όλες τις συμβατικές απαιτήσεις με την απόλυτη φροντίδα για το περιβάλλον μας.

Επισκευθείτε το κατάστημά μας στο Alibaba

Είμαστε εδώ για εσάς!

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε απορίες; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

   ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

   +30 2310 684937

   FAX

   +30 2310 684937

   ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   9:00am – 6:00pm

   ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

   +30 2310 684937

   FAX

   +30 2310 684937

   ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   9:00am – 6:00pm